Spring til indhold

Planlæg din næste ferie

Mange af os danskere elsker at rejse. Både for at komme væk fra hverdagens travle rutiner, men også for at få nye spændende oplevelser og opleve nye kulturer rundt omkring i verden.


Hvor skal rejsen gå hen?

Hvad du oplever, afhænger af hvor i verden du rejser hen. Oplevelserne og kulturen er meget forskellig om enten du rejser mod øst, mod syd eller mod vest. Det er derfor en god idé at overveje hvad det er du ønsker at opleve inden du planlægger hvor du skal hen. Her kan du få lidt inspiration om forskellige populære rejsemål, og måske kan du bruge det i planlægningen af din næste rejse.

Rejs mod øst: Asien

Asien har lidt af det hele: lange smukke strande med lækkert vand, storbyer med skyskrabere og pulserende byliv og små uberørte øer. Her er også mulighed for at opleve store kulturelle forskelle blandt befolkningen når du rejser til enten Thailand, Indien, Malaysia eller et helt andet sted. En meget eftertragtet ting i Asien er gastronomien. Asien er kendt for den lækre mad som både fås på high end restauranter og lokale gadekøkkener. Her er rig mulighed for at opleve lokalbefolkningen helt tæt på.

Rejs mod vest: Amerika

Rejser man til Amerika har man mulighed for at rejse vidt omkring og se mange forskellige attraktioner. Man kan rejse til Nordamerika, Mellemamerika eller Sydamerika og alle 3 områder indeholder deres egne store oplevelser. Du kan tage på naturoplevelser i smukke nationalparker i Nordamerika, eller du kan rejse tilbage i tiden ved at besøge et af verdens syv vidundere: Mayaruinerne i Mellemamerika. Ønsker du blot 100% afslapning kan du besøge en smuk bounty-ø i Caribien. Amerika har næsten alt hvad du ønsker at opleve.

Udsigt
Flyve

Rejs mod syd: Afrika

En rejse til Afrika byder på storslået natur og en spændende kultur. Afrika er især kendt for oplevelser på safari hvor man bor på en safari lodge ude på savannen og tager på safari blandt Afrikas dyreliv. Det er noget der skaber oplevelser for livet og det er noget helt specielt. Rejser man til Afrika kan man sammensætte sin rejse på mange forskellige måder. Der er gode muligheder for safari, trekking, kulturoplevelser, hvide sandstande og meget mere.

Rejs jorden rundt

Har du mulighed for at tage flere 3-4 måneder ud af kalenderen for at rejse? Så er det oplagt at lave en kombinationsrejse hvor du besøger flere dele af verden.

Vil du opleve storbyer, naturområder lokalbefolkningen eller en kombination af alt? Det er en god idé at have styr på inden planlægningen starter. En jordomrejse kræver at man sætter sig godt ind i planlægningen af rejsen og får 100% styr på hvad man vil og hvornår man vil de forskellige ting. Det kan være en god idé at købe en rejsepakke som er planlagt på forhånd, eller få et rejsebureau til at hjælpe med at planlægge hele rejsen. En rejse jorden rundt giver mulighed for at opleve hele verdens forskellige kulturer og specielle naturområder som giver oplevelser man aldrig glemmer.

Rejs hele jorden rundt, oplev hele verden og få oplevelser du aldrig glemmer.